Geïnteresseerd in een leuke baan in de horeca?

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok of sous-chef met ambitie voor 24 uur per week en tevens beschikbaar is op donderdag t/m zaterdag. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken vul dan onderstaand formulier in.  

Wij bieden:

– Een superleuke plek met ruimte voor eigen inbreng in de kaart

– Het leukste team van zwolle

– gezellige borrels, feesten en nazit 

– salaris en arbeidsvoorwaarden conform de nieuwste horeca cao


Daarnaast zoeken we nog een enthousiaste bar/bedienings medewerker.
ervaring met dienbladen lopen en beschikbaarheid op de vrijdag en zaterdag is vereist. Werkzaamheden bestaan uit zowel bedienen, ontvangst gasten en werkzaamheden achter de bar. Lijkt jou het leuk om ons barteam te komen versterken? Vul dan onderstaand formulier in. 


En we zoeken ook nog een leuke afwasser die ons op de zondag kan helpen tussen 15:00 en 19:30 en daarnaast nog een avond kan draaien op de donderdag, vrijdag of zaterdag. Ervaring is natuurlijk geweldig maar niet een vereiste. 


Wist je dat Blue Bayou (stadsstrand zwolle) ook een onderneming van ons is? Voor de periode mei t/m september zijn wij nog op zoek naar enthousiaste toppers in de bediening, keuken of afwas. Ook hiervoor kun je onderstaand formulier invullen, geef dan bij opmerkingen aan dat je geïnteresseerd bent in werken bij Blue Bayou.