WAT IS TABOE?

Ontdek de relaxte atmosfeer van Taboe, hét toonaangevende restaurant met een zonnig terras in het levendige Zwolle. Geniet van een eenvoudige, doch verrassende culinaire ervaring met een diverse menukaart, waarop gerechten uit diverse internationale keukens te vinden zijn – beschikbaar in vega(n) en vleesopties. Taboe is uniek als restaurant in Zwolle doordat we ons actief inzetten voor gelijkheid, inclusiviteit en eerlijk ondernemerschap, met oog voor duurzaamheid en gebruik van verse ingrediënten voor eerlijke gerechten.

Taboe wordt mede mogelijk gemaakt door Jabe faber & Emi Stikkelman. Onderdeel van de nieuwe generatie horecaondernemers uit Zwolle, waar gelijkheid, inclusiviteit en eerlijk ondernemen voorop staan. Dit doen ze niet alleen bij Taboe Bar & Keuken maar ook bij Cafe Koos en Blue Bayou Zwolle

Naast dat wij ernaar streven om de leukste plek in Zwolle te zijn om lekker te eten en borrelen, is het ook onze missie om jong talent een plek te bieden in het centrum van Zwolle. In ons restaurant en unieke bovenzaal bieden we plek voor jonge makers om werk te vertonen en evenementen te organiseren. Door samenwerkingen met onder andere Hedon Zwolle, BuroRuis, Kunsteducatie Nederland en Zwolse Theaters is Taboe bij uitstek de plek in Zwolle om cultuur op te snuiven en lokaal talent te ontdekken.  

Ben jezelf een maker en zoek je een leuke plek in Zwolle om werk te vertonen of ten gehore te brengen? Schroom dan niet om contact op te nemen!