BORRELS & ARRANGEMENTEN

BOrrel of feestje?

Welkom in onze exclusieve bovenzaal!

de perfecte locatie in Zwolle voor al uw speciale gelegenheden! Of het nu gaat om een feest, partij, vergadering of diner, onze bovenzaal biedt de ideale setting voor een onvergetelijke ervaring. Met een maximale capaciteit van 40 personen, is deze ruimte in het centrum van zwolle de plek bij uitstek  om een feest, borrel of event te verzorgen. wij verzorgen met liefde de locatie en de invulling van zodat jij kunt genieten van quality time met je vrienden, collega’s of familie.

Wat maakt onze bovenzaal zo bijzonder? 
Allereerst bieden we een sfeervolle en stijlvolle ambiance die perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsbijeenkomst of een romantisch diner organiseert, wij zorgen ervoor dat de setting naadloos aansluit bij je wensen.

Wat betreft faciliteiten beschikt onze bovenzaal over alles wat u nodig heeft. Een eigen tapinstallatie zorgt ervoor dat uw gasten kunnen genieten van een ruime keuze aan drankjes, terwijl de aanwezige beamer en geluidsinstallatie de ruimte omtoveren tot de perfecte plek voor presentaties, vergaderingen of het delen van speciale momenten met dierbaren.

 

Jij zorgt voor de gasten, wij doen de rest!

Ons toegewijde team staat klaar om je evenement tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om het regelen van catering, het opzetten van audiovisuele apparatuur of het creëren van een aangepast menu, wij streven ernaar je verwachtingen te overtreffen.

 

 

 

Reserveer VIA DE MAIL OF BEL ONS

Reserveer vandaag nog onze bovenzaal en geef uw speciale gelegenheid de aandacht en de ruimte die het verdient. Ontdek zelf waarom onze bovenzaal de favoriete keuze is voor diegenen die streven naar een onvergetelijke en zorgeloze ervaring. Wij kijken ernaar uit om uw evenement bij ons te mogen verwelkomen en er een groot succes van te maken!